Spring/Summer 2021

Alt Text

Daar is het voorjaar!

De dagen worden langer, de temperaturen zachter en alles wordt lichter. Na toch wel een turbulent jaar, is er eindelijk weer wat perspectief. Een lichtpuntje... Dat maakt ons zo gelukkig, en doet ons dromen! Dromen van de lente en de zomer. Doet ons stiekem verlangen naar samenzijn met enkele vrienden en familie, in de tuin, iets lekkers nuttigen, kortom terug samen GENIETEN !!!

Denk jij ook aan een nieuwe outfit voor je "Thuis"? Perfect! Wij zijn je inspiratiebron. Wat nieuwe kussens in die sofa, een nieuw tapijtje, zomerse manden, sfeervol (thee)licht, kleurrijke schalen...., het draagt allemaal bij tot dat gelukzalig gevoel dat we hebben wanneer we echt THUIS-ZIJN. Positieve vibes, good feelings, good moods!

Onze zoektocht naar leuks voor de tuin bracht ons bamboe bijzettafeltjes, rotan loungechairs, schaapsvelletjes, stijlvolle windlichten en outdoor candles. Kleurrijke flowerpots op terras, en rieten lampenkappen in jouw boom maken het plaatje af.
Jouw eigen "little bohemian garden". Zalig!!

Schenk jezelf een speciale Vermouth of Gin in het glas! Superlekker in companie met wat fijne tapas,... Happy place compleet ! Want immers:

DE KUNST VAN HET LEVEN IS THUIS TE ZIJN ALSOF MEN OP REIS IS!

Fall/Winter 2020

Product bestellen of vragen?

Contacteer ons vrijblijvend!